Mussenvilla

Nieuwe leden van Groei & Bloei ontvangen altijd een welkomsgeschenk, nu is dit een "Mussenvilla".
De mussenvilla wordt nu te koop aangeboden voor leden die al lid zijn.

De mussenvilla is van het merk Escher Design en gemaakt van vurenhout en uitgerust met een dak bedekt met zink.
De villa heeft aan de voorkant 3 invliegopeningen, de villa kan drie mussenfamilies herbergen, en aan de zijkant zit een haakje.
Wanneer u deze losmaakt, is de voorzijde open en kunt u de villa makkelijk schoonmaken.
De afmeting is ongeveer 47x17x20,5 cm (lxbxh)

De gereduceerde prijs is € 17,00 per stuk.

Als u een mussenvilla wilt bestellen, dan kunt u een e-mail sturen naar: secretariaatgroei.zeist@gmail.com en het verschuldigde bedrag van € 17,00 per stuk overmaken naar betaalrekening NL74 INGB 0000 3749 51 t.n.v. KMTP AFD ZEIST EO -GROEI EN BLOEI-  ovv. mussenvilla en uw naam.

De mussenvilla is te bestellen tot 15 december 2019.