Helaas is onderstaande herfstworkshop geannuleerd.

Herfstworkshop

Woensdagavond 14 oktober 2020 gaan we weer aan de slag om een fraai herfststuk te maken.

Een stoere langwerpige grijze stenen pot dient als basis voor deze paralelle herfstschikking. Deze pot kun je later weer gebruiken voor andere schikkingen of b.v. om er bollen in te poten.

We werken met diverse bladsoorten, hortensia, lampionnetjes, takken, bessen en bloemen die passen bij het seizoen.
Een leuke herfstworkshop waar creativiteit en techniek samenkomen en tot een sfeervol resultaat leiden!

De workshop wordt weer gegeven door docente Ingrid Witjes van Jasmijn bloem en groen uit Odijk.
Zij zorgt voor alle materialen.
www.jasmijnbloemengroen.nl

Datum: woensdag 14 oktober 2020.
Aanvang: 19.30 uur.
Locatie: Bijgebouw NoorderLichtkerk, Bergweg 92b, 3707 AE Zeist.
Docente: Ingrid Witjes
Kosten: € 32,50 voor leden en € 39,50 voor niet leden.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Annie van de Hoef, e-mail: ahoef(at)casema.nl of tel 0306563125

Kerstworkshop

Op dinsdagavond 15 december 2020 is de kerstworkshop.
Ook dit jaar weer o.l.v. Ingrid Witjes.
Zodra er meer informatie beschikbaar is, kunt u het hier lezen.