Kerstworkshop

Dinsdag 17 december 2019 houden we twee keer de jaarlijkse kerstworkshop.
's Middags beginnen we om 14.00 uur en 's avonds om 19.30 uur.

Kerst!

Dit  jaar maken we een sfeervol langwerpig kerstarrangement op een stevige witte houten tray.
Een prima basis voor een eigentijds tafelstuk.
We verwerken diverse soorten kerstgroen, bladmateriaal en verse bloemen in wit/groentinten tot een harmonieus geheel.
Natuurlijk werken we het geheel af met leuk kerstdecoratiemateriaal!
De workshop wordt weer gegeven door docente/bloemiste Ingrid Witjes van Jasmijn bloem en groen uit Odijk.
www.jasmijnbloemengroen.nl

Voor leden is de prijs  € 32,50 , voor niet leden  € 39,50
Dit is inclusief alle materialen en natuurlijk een kopje koffie/thee met kerstbrood en niet te vergeten een glaasje glühwein.
Per workshop is er plaats voor 15 personen.

Aanmelden.
U kunt zich via het inschrijfformulier op deze website aanmelden. Het inschrijfformulier vindt u onder het kopje Diversen.
Leden kunnen zich vanaf nu opgeven.
U kunt als lid natuurlijk altijd een introducee/niet lid meenemen. De introducee schrijft zichzelf in en betaalt de niet-ledenprijs.
Niet leden kunnen zich vanaf 25 november 2019  aanmelden.
Vermeld bij het inschrijven voor welke activiteit u zich aanmeldt en het tijdstip, ('s morgens of 's middags)
U kunt zich tot uiterlijk 8 december 2019 aanmelden.
U krijgt (binnen 24 uur) een bevestiging van uw inschrijving. Mocht u die niet ontvangen, wilt u dan een mail sturen naar: secretariaatgroei.zeist@gmail.com

Betaling.
Wilt u de kosten voor deze workshop uiterlijk 8 december  overmaken naar betaalrekening  NL 74 INGB 0000 3749 51 t.n.v. KMTP AFD ZEIST EO -GROEI EN BLOEI- met vermelding van kerstworkshop middag of avond en de naam die op het inschrijfformulier staat.
Bij annulering na deze datum is restitutie niet mogelijk.

Locatie: Bijgebouw NoorderLichtkerk, Bergweg 92 a/b. 3707 AE Zeist.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd bellen of mailen met de cursuscommissie:
Annie van de Hoef: tel. 030-6563125 / e-mail: ahoef@casema.nl
Joke Hartjes. tel. 030-6957001 / e-mail: jjhartjes@icloud.com