Tuinreisje vrijdag 29 juni 2018

Deze dag gaan we naar het prachtige gebied in de kop van Overijssel en het Nationaal Park De Weerribben - de Wieden.
We bezoeken twee tuinen in St. Jansklooster.
We gaan eerst naar de tuin van Geke Rook, een tuin met prachtige borders op kleur. (www.tuinvangekerook.nl) en vervolgens naar de LIndenhof, een tuin met schitterende zichtassen. (www.indelindehof.nl)
Hierna staat de lunch voor ons klaar in theeschenkerij "De Wieden". De producten die zij serveren, zijn alle uit de streek en biologisch.
De theeschenkerij ligt vlakbij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten De Wieden.
Na de lunch wacht ons nog een mooie tuin in Wanneperveen, De Vriendenhof. Een tuin met diverse zichtlijnen die een prachtig beeld geven op de omliggende weilanden en rietvelden van de Wieden. (www.vriendenhof.nl)

Datum: vrijdag 29 juni 2018
Vertrek: 8.30 uur parkeerplaats aan de Zinzendorflaan in Zeist.
Kosten: € 49,50 leden en € 56,00 niet leden. De prijs is incl. bus, entree tuinen ,lunch en fooi chauffeur.
Opgave: Via het inschrijfformulier in de linkerkolom>
Aanmelden en betalen kan tot 4 juni. Bij annulering na 14 juni is restitutie niet mogelijk.
Er kunnen 30 personen mee, daarna komt u op de reservelijst.
Deze dagtrip is inmiddels vol, u kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst.

Wilt u de verschuldigde kosten voor 14 juni 2018  overmaken naar betaalrekening NL74 INGB0000 3749 51 t.n.v. KMTP AFD ZEIST e.o. GROEI en BLOEI o.v.v tuinreis 29 juni 2018.
Na betaling is uw inschrijving definitief.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Margreeth van Voorden'
tel. 030-8776155, e-mail: mevanvoorden.gmail.com

Onder het kopje "Diversen" op deze site vindt u de algemene voorwaarden voor deelname aan activiteiten, georganiseerd door Groei & Bloei afd. Zeist e.o.

Evan als vorig jaar zouden we het gezellig vinden om de dag gezamenlijk af te sluiten in Zeist of omgeving. met een etentje. Hiervoor kunt u zich apart opgeven (kosten voor eigen rekening)

We hopen op een mooie dag en hebben er zin in.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien