Kerstworkshop "Kerst op Schijf"

Woensdag 12 december houden we twee keer de jaarlijkse kerstworkshop.

We hebben Ingrid Witjes, bloemist uit Odijk (www.jasmijnbloemengroen.nl) en bekend van onze voorjaars- en herfstworkshops, gevraagd om ook de kerstworkshop te verzorgen.
Op een stoere  berkenhouten schijf maken we een sfeervolle lineaire kerstschikking. Een hedendaags arrangement met divers kerstgroen, verse bloemen en mooie bijmaterialen.

Er kunnen per workshop maximaal 15 deelnemers meedoen.
Wilt u zelf een snoeischaar en een scherp mesje meenemen en een krat of doos om het gemaakte stuk mee naar huis  te nemen.

Aanmelden.
U kunt zich uiterlijk tot 5 december 2018 aanmelden.
Dat kan via het inschrijfformulier in de linkerkolom of onderaan.
Wilt u duidelijk aangeven of u 's middags of 's avond wilt komen en of u lid bent of niet.

Betalen.
Wilt u de kosten voor de workshop uiterlijk 5 december overmaken naar betaalrekening NL74 INGB 0000 3749 51 t.n.v. KMTP AFD ZEIST EO-GROEI EN BLOEI- met vermelding van kerstworkshop en naam deelnemer.
Annuleren na deze datum is niet mogelijk

Datum: Woensdag 12 december 2018
Aanvang: 's middags 14.00 uur en 's avonds 19.30 uur.
Locatie: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b in Zeist
Docente: Ingrid Witjes
Kosten: € 27,50 voor leden, niet leden € 35,00. Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee met kerstbrood en niet te vergeten een glaasje glühwein.

Als er nog vragen zijn dan kunt u altijd bellen of mailen met de cursuscommissie.
Annie van de Hoef, tel. 030 6563125, e-mail: ahoef(at)casema.nl
Joke hartjes, tel. 030 6957001, e-mail: jjhartjes(at)gmail.com
Coba Jansen, tel. 06 51000611, e-mail: janwac(at)casema.nl

Het bloemwerk dat u gaat maken, kan iets afwijken van de voorbeeldfoto.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876