Lezing 20 februari 2018.

Mooie rozen in de Tuin door Frans Neuman.

Locatie: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b in Zeist
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: Leden Groei & Bloei gratis (op vertoon van ledenpas) incl. 1 introducee, niet leden € 4,00.

Frans Neuman van rozenkwekerij Belle Epoque vertelt ons deze avond alles over verzorging, bemesting en snoeien van rozen. Deze levendige lezing wordt ondersteund door een PowerPoint presentatie.
Daarnaast is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Lezing 20 maart 2018

Moestuinieren in potten en bakken door Marie-Jose Meertens

Locatie: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b in Zeist.
Aanvang: 20.00 uur.
Toegang: Gratis voor leden(op vertoon van ledenpas) incl 1 introducee, niet leden € 4,00.

Voor de pauze is er een algemene inleiding en na de pauze aandacht voor de  de afzonderlijke teelten: o.a. kruiden, slasoorten, tomaten, groenten en fruit.

Lezing 17 april 2018

Biodiversiteit in je eigen achtertuin door Frans van Bussel

Locatie: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b in Zeist
Aanvang: 20.00 uur.
Toegang: gratis voor leden (op vertoon van ledenpas) incl. 1 introducee, niet leden € 4,00

Frans van Bussel rekent onder het begrip tuin ook de natuur in de provincie Utrecht.
Voor biodiversiteit is variatie tussen landschappen een vereiste.
Tijdens de lezing vertelt hij welke dieren te zien zijn in in de diverse landschappen van de Utrechtse Heuvelrug en in onze tuinen en wat wij kunnen doen om onze eigen tuin aantrekkelijker te maken voor allerlei dieren.

STORMSCHADE