Algemene voorwaarden Groei & Bloei afd. Zeist e.o.
Voor excursies, cursussen, workshops en overige activiteiten.

U kunt zich inschrijven met het inschrijfformulier op de website.
Heeft u geen internet, dan kunt u zich schriftelijk of telefonisch opgeven bij de coördinator van de betreffende activiteit.
(zie blz. 2 van elke TUINZIN).

Betaling

U betaalt het deelnemersgeld voor de uiterste betaaldatum vermeld op het inschrijfformulier.

Annuleren

U kunt kosteloos annuleren tot de uiterste betaaldatum vermeld op het inschrijfformulier.
Bij annulering na die datum moeten wij u helaas het bedrag in rekening brengen. Wel kunt u iemand als vervanger laten deelnemen tegen de voor hem/haar geldende kosten.(lid-niet-lid)

Terugbetaling deelnemersgeld

Mocht de activiteit niet doorgaan wegens onvoldoende belangstelling of anderszins dan krijgt u uw geld terug.
Bij tijdige annulering door de deelnemer wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Vanaf 1 januari 2019 gelden tevens onderstaande voorwaarden.

Workshops

Inschrijving geschiedt op volgorde (datum) van binnenkomst via het inschrijfformulier op de website.
Heeft u geen internet dan kunt u zich schriftelijk of telefonisch aanmelden bij de coördinator van de desbetreffende activiteit.
Leden van Groei & Bloei kunnen voor-inschrijven voor de workshop tot de datum vermeld op website, in TUINZIN en nieuwsbrief, daarna kunnen ook niet-leden zich aanmelden>
Leden kunnen 1 introducee (niet-lid zijnde) aanmelden bij de voorinschrijving.
De introducee betaald de niet leden prijs.

Cursus Bloemschikken

Voor de cursus bloemschikken gelden de volgend afspraken
Huidige cursisten kunnen voor-inschrijven tot 1 juni.
Van de reservelijst gaan leden van Groei & Bloei voor.
Bij afwezigheid van een cursist hebben leden op de reservelijst voorrang boven niet-leden.

Excursies

Evenals bij de workshops krijgen leden van Groei & Bloei de gelegenheid tot voor-inschrijven tot de datum die vermeld is op website, in TUINZIN en nieuwsbrief.
Na die datum is het ook mogelijk voor niet-leden om in te schrijven.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876