Natuurmarkt

Op zondag 2 september 2018 zal de jaarlijkse Natuurmarkt plaatsvinden in het Nationaal Bomenmuseum Gimborn te Doorn, een prachtige locatie voor deze markt die voor de 13e keer plaats vindt.

Deze altijd zo gezellige natuurmarkt trekt jaarlijks veel bezoekers.
In deze prachtige groene omgeving staan tijdens de natuurmarkt kramen met producten uit de natuur b.v. voedingsmiddelen, sieraden van natuurlijke materlalen enz,  en kramen met producten voor de natuur, zoals tuingereedschap, tuindecoraties. planten enz.
Daarnaast zijn er ook organisaties die u informeren over het behoud van de natuur in de regio.
Catering is aanwezig en ook aan (gratis) kinderactiviteiten is gedacht.
Genoeg te doen op deze gezellige markt.

Datum: Zondag 2 september 2018
Adres: Nationaal bomenmuseum Gimborn, Velpereng 13 in Doorn.
Openingstijd: 10.00 - 17.00 uur
Entree: € 6,00,  jaarkaarthouders en kinderen tot 15 jaar gratis.
Meer informatie: www.bomenmuseum.nl

Fotowedstrijd

Voor deze natuurmarkt organiseren we weer een fotowedstrijd.

Het thema is : OOGST

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen door een foto (13 x 18 cm) op te sturen naar:
Groei & Bloei afd. Zeist e.o.
Lievendaallaan 8
3705 EB Zeist
Of u  kunt uw foto opsturen via e-mail: secretariaatgroei.zeist(at)gmail.com

Vermeld uw naam en adres en de eventuele titel van de foto.
Het bestand van de foto moet minimaal 1MB groot zijn.
De foto moet op ware grootte doorgestuurd worden.
De sluitingsdatum is 10 augustus 2018.
Na voorselectie door bestuur en een fotograaf kan er uit maximaal 20 foto's een keuze gemaakt worden door de bezoekers van de natuurmarkt.

En er zijn twee prijzen te winnen.
1e prijs: De winnende foto op canvas van 60 x 80 cm
2e prijs: De foto op canvas van 40 x 60 cm.

Spelregels

U mag maximaal 1 foto insturen.
 * Foto's die na 10 augustus 2018 binnenkomen worden uitgesloten van deelname.
 * Ingezonden foto's worden niet geretourneerd en worden daardoor eigendom van Groei & Bloei afd. Zeist e.o.
 * Bij eventuele publicaties van deze foto's wordt uiteraard de naam van de fotograaf vermeld.
 * De foto's worden tentoongesteld tijdens de Groei & Bloei Natuurmarkt op zondag 2 september 2018.
 * De (betalende) bezoekers ontvangen een stembiljet en kunnen tot half vier hun stem op een van de foto's         uitbrengen.
 * Daarna volgt de telling en de prijsuitreiking.
 * De winnende foto's worden op de website van Groei & Bloei afd. Zeist e.o. en in het afdelingsblad TUINZIN geplaatst.

Voorwaarden.

* Het is de bedoeling dat de deelnemers alleen een eigen, niet bewerkte foto insturen.
 * Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.
 * Door inzending geeft u toestemming aan Groei & Bloei afd. Zeist e.o. om de foto te gebruiken.
 * Groei & Bloei afd. Zeist e.o. zal de foto's niet aan derden overdragen.
 * Deelnemers die, tegen de regels in, toch werk van derden insturen zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk.
 * Groei & Bloei afd. Zeist e.o. kan op geen enkele manier verantwoordelijkheid aanvaarden voor het wederrechtelijk insturen van foto's waarop auteursrechten van derden rust.

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders