Lezing Joost Hut over grond

Joost Hut is een begenadigd spreker en ecologisch hovenier die al eerder werd geïnterviewd over het bodemleven in Groei & Bloei (zie: Investeren in de bodem). Joost  zal voor onze afdeling een lezing verzorgen over hetzelfde onderwerp ‘grond’. Een beetje scheikunde en veel aandacht voor vragen van aanwezigen. Wat je ongeveer kunt verwachten, lees je in het artikel ‘Investeren in de bodem’.

Datum: dinsdag 17 mei
Locatie: Bijgebouw NoorderLIchtkerk
Adres: Bergweg 92b, 3707 AE Zeist
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: Leden en 1 introducee gratis op vertoon van de ledenpas. Niet leden € 4,00 p.p.

Groei & Bloei Zeist wil graag delen en samenwerken. Daarom is deze interessante lezing  over grond voor iedereen.

Wie vinden het fijn als we een mailtje krijgen als je komt, dan kunnen we vooraf enigszins inschatten hoeveel mensen er komen. Dat kan je doen naar: secretariaatgroeizeist22@gmail.com, gebruik dit mailadres ook voor vragen mbt de lezing.

Meer informatiie over Joost Hut zie ook hier : https://www.authentiekhovenier.nl/