Zeist

Welkom bij Groei & Bloei
Zeist

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei Zeist e.o.
 

Een actieve vereniging met korte lijnen die (duurzaam) GROEN hoog in het vaandel heeft.

 

De excursie van 6 oktober naar tuinen in Laren en Ankeveen. is vol.

De populaire bloemschikcursus gaat weer door, 5x op een zaterdag dit najaar en 2 workshops (herfst en kerst). De herfst workshop is op woensdagmiddag 19 oktober en de kerst workshop op vrijdagmiddag 16 december. SCHRIJF U SNEL IN! De cursus is inmiddels begonnen (zaterdagochtend 1 oktober), maar bij de Herfstworkshop zijn nog enkele plaatsen  vrij. 

Op woensdagavond (20.00-22.00) 19 oktober em woensdagavond 16 november (20.00-22.00) zijn er weer lezingen. In oktober 'Van bloem tot bes'. Dit keer vertelt Frans van der Graaf ons alles over besdragende planten. Sommigen zullen Frans nog wel kennen, in 2015 gaf hij ook een lezing voor de afdeling Zeist, en vorig jaar nog in De Bilt. Frans is een ervaren en begenadigd presentator die niet alleen spreekt, maar ook planten en takken zal meenemen als illustratiemateriaal. In november spreekt bioloog Kees Boele over ziekten en plagen. Heeft u zelf last van vervelende beestjes en/of schimmels in de tuin: neem een deel van de plant of boom mee en Kees vertelt en adviseert. Graag per bezoeker 1 vraag.

 

Op 8 oktober (10.30-13.00) is er een Plantjesmarkt in Westbroek daar worden onder meer stekken uit eigen tuin verkocht.

 

Nieuwsgierig naar de digitale Tuinzin (waarvan het print exemplaar in september  in uw postbus viel)? Kijk hier in de bladderversie
Tuinzin Groei en Bloei Zeist Herfst 2022:

En terugkijkend op de zomer: Tuinzin Groei en Bloei Zeist Zomer 2022.  

Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief die de eerste week van de maand verschijnt. Het is de beste manier om op de hoogte te worden gehouden van alle activiteiten van Groei & Bloei Zeist.

 

 

 

 

 

 

Tuinlog

01 Oct

Paul

Blauwe knipogen…

29 Sep

Angela's tuin

Eind september

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden