Zeist

Welkom bij Groei & Bloei
Zeist

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei Zeist e.o.

De laatste week van maart weer bij u in de bus: de TUINZIN lente editie.

Hierbij de bladerversie: Tuinzin Groei en Bloei Zeist Lente 2022
 

Het programma biedt de komende tijd weer veel moois.

De lezing over grond door ecologisch hovenier Joost Hut op dinsdagavond 17 mei 20.00 op het vertrouwde adres: Noorderlichtkerk (zie activiteiten-lezing).

De afdelingen Groei&Bloei Zeist, De Bilt en Utrecht organiseren samen een dagje naar de Floriade en/of Gardenista. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Laat het weten, kijk bij 'Groei & Bloei Zeist, Utrecht en De Bilt.

Kijk eens bij activiteiten naar de 2-daagse Tuinreis 7 en 8 juli naar Noord-Nederland, die staat nog open voor inschrijving. U vindt hier ook een promofilmpje om alvast in de stemming te komen.

Kijk eens bij 'Open Tuinen 2022'. Zeist organiseert op 18 juni weer een Open Tuinen 2022. Wie zin heeft om zijn/haar tuin met anderen te delen: laat het weten: secretariaatgroeizeist22@gmail.com.

Lees bij 'Excursies' het leuke verslag van Carla van de toverhazelaar excursie naar Kalmthout. 

Kijkt u vooral ook bij  Gardenista op de website. Groei & Bloei is volop bezig met de voorbereiding voor Gardenista en vraagt ook vrijwilligers. 

Wie heeft zin om het bestuur te versterken als bestuurslid of bij werkzaamheden (oa Ledenadministratie)? Laat het weten op secretariaatgroeizeist22@gmail.com

Schrijf u in op onze nieuwsbrief die regelmatig verschijnt. Het is de beste manier om op de hoogte te worden gehouden van alle activiteiten van Groei & Bloei Zeist.

 

 

 

 

 

 

Tuinlog

16 May
14 May

Veris-lente

2022 week 19 Prachtige pioenen, akeleien,…

Meer

Agenda

17 May

Lezing Joost Hut

Op 17 mei zal Joost Hut een inspirerende lezing…

07 Jul

Tuinreis 7 en 8 juli 2022 Noord Nederland

In juli organiseren wij een twee daagse tuinreis…

Meer